Bewegen van Objecten 

Gisteren sprak ik op het Congres Over Het Nieuwe Werken, 2014. Aan de deelnemers werd gevraagd om een object te kiezen die niet meer thuis hoort in een flexibel kantoor. Welke herinnering roept het op? Welke sociale rol speelde het object? Vervolgens werden deelnemers gevraagd om vanuit dat nostalgische gevoel naar de toekomst van de organisatie te kijken. Hoe ging die oude rol veranderen? Het doel van de workshop was dat deelnemers het object als symbool gingen zien voor de bedrijfscultuur en op grond daarvan bewust werden van veranderingen.

2)Adressen Bestand 5) Airco 7) Bekertjes 6) Vaste telefoon

icoon4

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s